Tevékenységek

Bozótírtás

Bozótírtás

Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Az elmúlt időben főleg az ingatlanok (telkek, nyaralók) vásárlása utáni terület tisztítással keresnek meg minket, ezenkívül a régi elhanyagolt udvarok benőtt és elvadult telkek kivágását és rendbetételét is elvégezzük.

A telektisztítás vagy bozótirtás több részből áll. Az előzetes felmérést követően a vadon nőtt növényzet kivágása után a növényi hulladék elszállítás vagy darálása következik. Ennek elvégzése után kezd kirajzolódni az ingatlan mérete, használhatósága előkerülnek a különböző műtárgyak, közművek épületek stb. Sok esetben a telektisztítás folyamatában kerülnek elő építési és egyéb háztartási hulladékok, vagy mérhető fel egy épület állapota és használhatósága.

Megállapodástól függően nem csak a telken levő növényzet kivágását és elszállítását vállaljuk. Kisebb épületek vagy építmények bontását és elszállítását is megszervezzük, eltávolítjuk a különböző hulladékot, és tudunk földmunkagépet is szervezni gyökerek eltávolítására és egyéb földmunkára. 

A telektisztítás mellett a fák állapotát is felmérjük és gondozását elvégezzük. 

Képek a telektisztításról: telektisztitas-bozotirtas.html

Date

2011. február 12

Tags

Bozótírtás
Image