Fakivágás,gallyazás emelőkosaras autó segítségével!

 

A veszélyes fák kivágása és a gallyazás jut a  legtöbb ember eszébe  a kosarasautókkal kapcsolatban... Ez abból adódhat, hogy ez a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás ebben a szektorban. Egy fát kivágni többféle módszerrel lehetséges, de kétségtelenül a leghatékonyabb, egyben a leggyorsabb módszer, egy emelőkosaras autó igénybevétele.

 

Ez természetesen összetett feladat, melyhez szakképzett, minden vizsgával rendelkező, tapasztalt szakembert biztosítunk. Ennek költségei több tényezőből állnak össze, melyek függenek, a terület megközelíthetőségétől, az esetleges engedélyek beszerzésétől, a fák, növények méreteitől, illetve azok mennyiségétől. Favágásnál, sövényvágásnál a levágott zöldhulladék elszállítása külön tétel, melyre minden esetben külön árat kalkulálunk. Természetesen ez függ, a levágott zöldhulladék mennyiségétől is. Árajánlatot ezért csak külön egyeztetés után tudunk adni.

Emelőkosaras gépjárművet a legtöbb esetben a LiftRent Hungária Kft. -től béreljük!

Elérhetőség email

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Mobil: 70/ 631-22-44

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com