Zebegény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2013.(XII.23.) önkormányzati rendelete a környezet védelem helyi szabályairól

Zebegény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (2) bekezdésében, valamint az 1995. évi LIII. törvény 46.§ (1) c. pontjában, a 48. § (4) bekezdés b) pontjában valamint az 58. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján Zebegény községben a környezet védelemnek, a község tisztaságának, rendjének kialakítása, fenntartása, megőrzése érdekében – a helyi adottságokat és körülményeket figyelembe véve – az alábbi rendeletet alkotja:

Letölthető a jogszabály: http://www.zebegeny.org/hu/hir/tjkoztats_7

Elérhetőség email

munka@favagas.net

 

Mobil: 0036 / 70 / 631-22-44

Telefon/Fax: 0036 / 27 / 383-355

 

Küldjön levelet a weboldalon keresztül!

 

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Telefon:  27/ 383-355
Mobil: 70/ 631-22-44

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com