A 2014 decemberi időjárás miatt az ország több területén katasztrofális helyzet alakult ki, elsősorban Pest megyét sújtotta az ónos eső. A Pilis több településéről, és a budapesti XII. kerületről érkeztek hírek az ítéletidőről, a faágakra fagyott eső súlyától rengeteg fa dőlt ki, sokszor magával rántva elektromos vezetékeket is. Emiatt már a biztosítók több helyről kaptak kárbejelentést.

Mit fizet ki a biztosító?

A lakások esetén a biztosító fizet minden rádőléses káresemény után, ami az ingatlan területén kívülről érkezik, de az azon belül lévő rádőléses károkat csak a szélesebb körű lakásbiztosítások fedezik. Azonban nem csak a házra dőlő fák okozzák az egyedüli problémát, ugyanis a kidőlő villanyoszlopok miatti áramkimaradás is komoly károkat tud okozni......

Mi a helyzet az autókkal?

Az autókra rádőlő fák is problémát okozhatnak, jelentős károk keletkezhetnek kocsinkban. Az autóra rádőlő tárgyak ellen viszont kizárólag a Casco biztosítások nyújtanak védelmet.....

Hogyan készüljünk fel a megváltozott körülményekre?

Az ónos eső, és havazás miatt kialakult síkos utakon, a drámaian megváltozott vezetési körülmények, a módosult féktáv és az autó viselkedésének megváltozása rendkívüli mértékben megnöveli a balesetveszélyt. Figyelje mindenki az időjárás előrejelzést, és annak ismeretében döntsön, útnak indul-e.....

Bővebben és forrás: http://www.penzcentrum.hu

 

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Telefon:  27/ 383-355
Mobil: 70/ 631-22-44

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com